بیسکویت ساده با سفیده تخم مرغ

کره ۶۰ گرم 

خاکه قند ۶۰گرم

ارد سفید ۶۰ گرم  

وانیل به مقدار کم

سفیده تخم مرغ ۲عدد  

طرز تهیه:

 فر را با حرارت 400 درجه گرم می کنیم و ته سینس فر را یک ورقه کاغذ روغنی می اندازیم و روی کاغذ را کمی چرب می کنیم و کره را با خاکه قند و وانیل مخلوط می کنیم و می زنیم تا نرم و لطیف شود بعد سفیدهءتخم مرغ را جداگانه خوب می زنیم تا کاملا" سفت شود بعدسفیده را با کره مخلوط می سازیم و ارد را می ریزیم و بهم می زنیم تا مواد مخلوط شود انگاه مایه را در قیف مخصوص می ریزیم و بعد روی کاغذ بلند و باریک تقریبا" بطول 10 سانتیمتر بفاصله از هم می ریزیم و سینی را روی پنجره وسط فر می گذاریم و حرارت  را 350 درجه می کنیم و می گذاریم 10 دقیقه تا یک ربع در فر بماند نانها باید کمی برشته و خشک شوند.

/ 0 نظر / 23 بازدید