هنر اشپزی/میگوی توپی

مواد لازم:
میگو=300 گرم
سیررنده‌شده= یک حبه
روغن مایع و نان تست و نمک= به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده‌شده= به میزان لازم
تخم‌مرغ= یک عدد
فلفل سفید= نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
میگوهای تهیه شده را ساطوری نموده داخل ظرف بریزید. سپس سیر، زنجبیل، تخم‌مرغ، فلفل سفید و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. نان‌های تست را به صورت مربع یا مستطیل کوچک بریده و مواد به دست آمده را داخل نان قرار دهید. آنها را به صورت توپ در آورده و داخل روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن داخل دیس گذاشته و با سبزیجات (جعفری، کاهو) خیارشور و گوجه‌فرنگی تزئین نمایید.
/ 0 نظر / 7 بازدید