بستنی انار

ترش و شیرین مثل بستنی انار

بستنی
(ببخشید عکس بستی انار را نداشتیم)

شب یلدا که می‌رسد همه اعضای خانواده دور هم جمع می‌شوند و انار دانه شده را با هم نوش جان می‌کنند؛ اما این شبها که چله تابستان را پشت سر می‌گذاریم، باز هم انار به دادمان می‌رسد و خانواده‌ها را که به خاطر آلودگی و گرما، حال و حوصله دور هم جمع شدن را ندارند، بیشتر به یکدیگر نزدیک می‌کند. خصوصا که بستنی‌اش هم باشد و لذت طعم دوست داشتنی "ترش و شیرین" را به ما بچشاند. دستور پخت بستنی انار را یک کاربر خوش سلیقه و خوشمزه (!) برای ما فرستاده است تا در این شب به یاد ماندنی نوش جان کنید. فقط یادتان باشد برای تزئین نیز از دانه‌های انار استفاده کنید.

 

دستور تهیه بستنی انار:

مواد لازم برای 8 نفر: انار بزرگ، دو عدد؛ لیمو ترش (لیمو شیرازی)، یک عدد؛ شکر، یک و نیم پیمانه؛ خامه غلیظ، دو پیمانه.

حالا اینها رو چه جوری با هم قاطی کنیم!؟

• با فشار دست آب انارها و لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود سه چهارم پیمانه آب انار داشته باشید).

• مقداری از دانه‌های انار را برای تزئین بستنی کنار بگذارید.

• به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.

• به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.

• مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت چهار ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.

• بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزئین کنید.

 

حالا می‌توانید یک دسر سالم که از مواد مورد نیاز بدن نیز در آن یافت می‌شود، نوش جان کنید. هم فرزندانتان از آن لذت می‌برند و هم همسرتان به شما افتخار می‌کند! اگر هم میهمانهایتان فک و فامیلهای شوهر باشند، حسابی از خجالت همگی درمی‌آیید و چشمشان از کاسه به بیرون پرتاب می‌شود!

/ 0 نظر / 9 بازدید