لازانیا سبزیجات

مواد لازم :

یک عدد متوسط
بادمجان

یک عدد
پیاز(درشت خرد شده)

2 حبه
سیرخرد شده

150 میلی لیتر یا دو سوم لیوان
آب سبزیجات

200 گرم
قارچ ورقه شده

400 گرم
گوجه فرنگی بدون پوست (خردشود)

2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی

یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل

یک قاشق مرباخوری
سبزیجات خشک معطر(اورگانو و رزماری)

حدود 12 برگ
لازانیا

25 گرم
کره

25گرم یا 2 قاشق غذاخوری سر پر
آرد

5/1 لیوان
شیر

کمی
رنده جوزهندی

200 گرم
پنیر گودا و پنیر موتزارلا

به اندازه لازم
نمک و فلفل

طرز تهیه:

بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب های 5/2 سانتی متری می بریم. در قابلمه پیاز و سیر را با کمی روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمی تفت می دهیم. پس از آن رب گوجه، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات، زنجبیل، نمک، فلفل و سبزی معطر را به آن اضافه می کنیم می گذاریم آهسته بپزد و آبش تبخیر شود.

برای درست کردن سس، کره را در قابلمه ریخته، سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. پس از آن شیر و جوز را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. در آخر نمک را به آن می افزاییم.

لازانیاها را در آب جوش پخته و روی دستمال تمیز آشپزخانه می گذاریم. آن گاه فر را در حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و ته قالب مخصوص( اندازه حدود 20×30 سانتی متر) را چرب کرده، یک مقداری از سبزیجات می ریزیم، سپس یک ورق لازانیا را روی آن گذاشته و مقداری از سس سفید می ریزیم و این کار را تکرار می کنیم. در آخرین لایه، ابتدا سس سفید و بعد مخلوط پنیرها را می پاشیم و در فر می گذاریم تا سه ربع بماند و روی آن طلایی شود.
طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:

مواد لازم:
کره 50 گرم

آرد سفید 2 قاشق سوپخوری

شیر 2 فنجان

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه: کره را آب کرده و آرد را با آن کمی تفت می دهیم. شیر ار به تدریج اضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرف است.

نکات تغذیه ای :

در تهیه این لازانیا از گوشت استفاده نشده است و غذای مناسبی برای افرادی است که رژیم گیاهخواری دارند.

/ 0 نظر / 7 بازدید